Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Recensies

Eetproblemen bij kinderen en adolescenten

27/11/2017

Eetproblemen kunnen opduiken op verschillende leeftijden gedurende de ontwikkeling van kleuter tot adolescent. Ze kunnen zowel medische als psychosociale gevolgen met zich meebrengen.

Lees verder...

Zoete Spruiten

10/10/2017

Begin augustus verscheen het kinderboek Zoete Spruiten. Dit boek is gebaseerd op het tv-programma Zoete Spruiten van 24Kitchen. 

Lees verder...

Ons mooie voedselboek

05/05/2017

Lisette en Ria de Jong nemen kinderen vanaf 8 jaar mee op een eerlijke voedselreis. Hoofdpersoon Pepijn en zijn hondje Pepper laten kinderen aan de hand van een boodschappenlijstje, kennismaken met de route die ons voedsel maakt. Kinderen leren door deze verhalen spelenderwijs over ons dagelijkse eten. Er is in het boek ook veel aandacht voor duurzaamheid, zo wordt er duidelijk uitgelegd wat ‘biologisch’ en ‘fair trade’ betekent.

Lees verder...

Borstvoeding, Handleiding voor de zorgverlener

14/02/2017

Borstvoedingorganisatie La Leche League ondersteunt wereldwijd moeders die borstvoeding (willen gaan) geven. Met het boek Borstvoeding, Handleiding voor de zorgverlener wil de organisatie zorgverleners voorzien in voldoende kennis en goede begeleiding bij borstvoeding mogelijk te maken. 

Lees verder...