Interview met Miriam Bouwens van Food2Smile
Recent is Food2Smile met gezonde snoep en snackproducten op de markt gekomen. Snoepen en snacken zonder nonsens is de slogan. Nieuwsoverkindervoeding interviewde Miriam Bouwens.
Kun je uitleggen waar Food2Smile voor staat? Food2Smile brengt verantwoorde snoepjes en snacks voor kinderen en hun ouders op de markt. Het zijn producten zonder toegevoegde nonsens.
Wat is de missie van Food2Smile? In een gezonde leefstijl is het belangrijk om verantwoorde keuzes te maken in eten, drinken en bewegen. Miriam geeft aan dat ook snoepen hoort daarbij. “Niet elke dag, zeker niet, maar er zijn verjaardagen, feestjes, uitjes en de wekelijkse GSM’s (groot snoep moment). De betere keuzes leren maken bij eten en drinken dat lukt de meeste kinderen wel maar als het op snoepen en snacken aankomt zijn we weer terug bij af en wordt er iets genomen dat bol staat van de suikers en stijf van de chemische kleur- en smaakstoffen. Voor die momenten wil Food2Smile een alternatief bieden. Lekker, cool én verantwoord”.
Welke producten brengt Food2Smile op de markt? Het zijn verschillende producten zoals de Fruitfingers, snoep in de vorm van puur zacht fruit zacht of onze Crunchies, knapperige knikkers van appel. Echt heerlijk! Ook in ons assortiment Hip Pops chips, die veel minder vet zijn omdat ze niet gefrituurd zijn maar gepoft, die voor de helft van soja zijn en daardoor zeer eiwitrijk en die minder zout zijn. Niet in grote familiezakken maar portiecontrol, zakjes van 25 gram die in alle smaken onder de 100 Kcal blijven. Ook komt Food2Smile met puur fruit sapjes en boordbeleg soorten. Kijk op de site van Food2Smile voor het hele assortiment.
Waar zijn de Food2Smile producten te koop? De webshop is vanaf nu open met mooie kennismakingsaanbiedingen. We zijn nu beredruk om de eerste fysieke verkooppunten te creeëren. Die zullen op de site bekend worden gemaakt als het zo ver is.
Wat wil je verder nog kwijt? “Dat Food2Smile een sociaal bedrijf is waar we met plezier een bijdrage leveren aan een maatschappelijk probleem. En dat zijn geen loze woorden maar zaken die we elke dag proberen waar te maken met ons 10-en”.
|