Nieuwsflits Mei 2014, Kleuters en gezond eten/Inspiratie-event 19 juni....
 

19 Juni organiseert de Kindervoedingswijzer het 2e inspiratie-event Kind & Gezondheid van 12.00-17.00 uur te Soest. Mis het niet.

Volg Nieuwsoverkindervoeding nu ook via Twitter en/of Facebook

Geke Zandringa, Stoarm realiseert

 
 
Het laatste nieuws

Slecht voedingspatroon verhoogt kans op vroeggeboorte
Vrouwen die slecht eten voor ze zwanger worden, hebben 50 procent meer kans op een te vroeg geboren kindje. Dat schrijven Australische wetenschappers van de Universiteit van Adelaide in The Journal of Nutrition. Lees verder.

Gezond voedsel schrikt kleuters af
Kinderen ávan drie tot vijf jaar zijn niet ge´nteresseerd in de boodschap of voedsel wel of niet gezond is blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van Chicago. Lees hier meer over dit onderzoek.

Healthy Food Academy van start
Vrijdag 16 mei tijdens de kick off van de Healthy Food Academy (HFA)heeft Minister Edith Schippers - Volksgezondheid, Welzijn & Sport - de tuinbouw, gezondheidszorg en gastronomie op een figuurlijke wijze verbonden. De HFA wil vooral de 5G's van groente uitdragen.

Opening Kinder Allergie Centrum
Woensdag 14 mei is het Kinder Allergie Centrum in het Emma Kinderziekenhuis AMC officieel geopend. Waar staat het Kinder Allergie Centrum voor,staat leest u hier.

 
 
Inspiratie-event 19 juni te Soest

Op donderdag 19 juni 2014 organiseert de Kindervoedingswijzer het 2e inspiratie-event Kind & Gezondheid. Het event wordt georganiseerd om professionals kennis te laten maken met uiteenlopende initiatieven ontwikkelt om (jonge) kinderen en hun ouders te stimuleren en te motiveren tot een gezonde leefstijl aangevuld met informatie over de ontwikkelingen rond een gezonde toekomst voor (jonge) kinderen gevolgd door de uitreiking van het 3e Wijzer-compliment.

Voor meer informatie en inschrijven kijk hier!

 
 
Brengt u in 2014 een nieuw voedingsproduct, dienst of service voor kinderen op de markt?
  • Wijzigt u de samenstelling van een product?
  • Breidt u het assortiment uit?
  • Opent u een nieuwe website?
  • Brengt u een nieuw boek of materiaal uit?
  • Start u een nieuwe voorlichtingscampagne?
  • Organiseert u een workshop of bijscholing?
  • Geeft u een training voor professionals?

Nieuws over kindervoeding biedt u de mogelijkheid om uw nieuws onder de aandacht te brengen van ruim 1700 professionals op het gebied van kindervoeding. Onze doelgroep bestaat uit kinderartsen, jeugdartsen, kinder- en jeugdverpleegkundigen, dietisten, verloskundigen, kraamverzorgenden en andere disciplines. Voor informatie mail naar info@nieuwsoverkindervoeding.nl

 
 


Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.