Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Marktnieuws

Nieuw, Friso Peuter Groeimelk 1+ en 2+

15/06/2011

Peuters ontwikkelen zich razendsnel en kunnen extra bouwstoffen, vitamines en mineralen goed gebruiken. Friso heeft nu 2 varianten Peuter Groeimelk. Eén voor peuters vanaf 1 jaar en één voor peuters vanaf 2 jaar. Zo is de groeimelk nog beter afgestemd op de voedingsbehoefte van peuters. Het bevat extra voedingsstoffen die peuters in die leeftijdsfase nodig hebben voor een optimale groei en ontwikkeling. Zo bevat Friso Peuter Groeimelk 1+ o.a. extra vitamine D voor sterke botten en de 2+ variant extra ijzer voor een optimale voorraad in het lichaam.

 Meer informatie? www.frisomedisch.nl

Lees verder...

Doe de Nutrilon Pepti Smaaktest!

08/03/2011

Zowel de Landelijke Standaard "Voedselallergie bij zuigelingen" als de NHG Standaard "Voedselovergevoeligheid" geven bij de behandeling van koemelkallergie, in geval van flesvoeding, de voorkeur aan een flesvoeding op basis van een wei-eiwithydrolysaat. Een wei-eiwithydrolysaat is niet alleen bewezen effectief, maar heeft ook een lagere prijs en is beter van smaak dan een caseïnehydrolysaat. Onderzoek onder ruim 100 niet-rokende kinderartsen en diëtisten laat zien dat Nutrilon Pepti een significant betere smaak heeft dan andere hypo-allergene voedingen. De kinderartsen en diëtisten die aan dit onderzoek deelnamen waren gerandomiseerd en hebben enkelblind de verschillende zuigelingenvoedingen geproefd en beoordeeld op het criterium smaak.

Bent u benieuwd of u ook de smaak van Nutrilon Pepti verkiest boven andere hypo-allergene voedingen? Vraag dan nu de Nutrilon Pepti Smaaktest aan!

Nutrilon Pepti:
·        is een voeding op basis van intensief wei-eiwithydrolysaat
·        is bewezen effectief: 97% van de zuigelingen met bewezen koemelkallergie reageert 
         goed de behandeling (Giampietro, 2001)
·        bevat lactose
·        bevat IMMUNOFORTIS®: de gepatenteerde en wetenschappelijk 
         geteste vezelmix GOS:lcFOS 9:1
·        komt voor vergoeding in aanmerking onder indicatie voedselallergie

Lees verder...

Nieuwe productinformatie van Nutrilon

09/11/2010

Nutricia streeft ernaar continu haar producten en service te verbeteren. De meest recente verbeteringen betreffen zowel de receptuur als de verpakking van Nutrilon. Hierover is uiteraard nieuwe productinformatie beschikbaar waarin de nieuwe verpakkingen en nieuwe samenstellingen zijn verwerkt. Kijk daarom op www.nutriciavoorprofessionals.nl voor de nieuwste product informatie en voor het gratis aanvragen van het productinformatieboekje. Zo heeft u vanaf eind november altijd de meest up-to-date informatie tot uw beschikking.

Heeft u andere vragen over de nieuwe verpakkingen en/of de samenstellingen? Hiervoor kunt u ook contact opnemen met de Nutricia Voedingskundige Informatielijn. Een team van speciaal opgeleide voedingskundigen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u professioneel te ondersteunen. Bel gratis 0800-022 80 60 of mail naar professionals@nutricia.nl.

Lees verder...

Nutrilon, verbeterd recept. Nieuwe verpakking

11/10/2010

Eind november verandert er iets bij Nutrilon: de verpakkingen worden blauw! Zo zijn ze in de winkel nog herkenbaarder voor ouders. De kleur van het schild geeft straks de Nutrilon productvariant aan. Bovendien krijgen de verpakkingen een nieuwe deksel, waardoor de voeding nog beter bewaard blijft.De kleur van het schild geeft straks de Nutrilon productvariant aan. Bovendien krijgen de verpakkingen een nieuwe deksel, waardoor de voeding nog beter bewaard blijft.

Lees verder...

Vanaf november 2010: NutriniDrink Smoothies!

11/10/2010

Let op! We komen er aan! 
Twee nieuwe en onwaarschijnlijk lekkere NutriniDrink kinderdrinkvoedingen met 15% echt fruit. Boordevol energie, en natuurlijk bevat het ook eiwit, vitaminen, vezels en mineralen in de smaken Zomerfruit en Rode Vruchten. Twee nieuwe en onwaarschijnlijk lekkere NutriniDrink kinderdrinkvoedingen met 15% echt fruit. Boordevol energie, en natuurlijk bevat het ook eiwit, vitaminen, vezels en mineralen in de smaken Zomerfruit en Rode Vruchten.

Lees verder...

FrisoPep, de nieuwe naam voor Friso Intensief H.A.

08/06/2010

Kinderartsen en consultatiebureauartsen gebruiken vaak de oude naam FrisoPep voor de dieetvoeding Friso Intensief H.A. Dit zorgt voor veel verwarring bij artsen en consument. Om het duidelijk te maken voor iedereen noemt Friso vanaf heden de voeding Friso Intensief H.A. weer FrisoPep. Zo geeft de naam duidelijk aan dat het een voeding op basis van peptiden is.

Lees verder...

Fred & Ed groente en fruitsnacks nu landelijk verkrijgbaar

09/03/2010

Het nieuwe Fred&Ed snackgroente assortiment van The Greenery bevat groente die jaarrond beschikbaar is en fruitsoorten die seizoensgebonden zijn. Het snackgroente-assortiment bestaat uit tomaatjes, komkommers en paprika’s in zowel handige portieverpakkingen van 125 gr om mee te nemen, als familieverpakkingen van 250 of 500 gr voor thuisgebruik.

Lees verder...

Nieuw: mijn eerste en mijn basis NESTLÉ PyjamaPapje®

09/02/2010

De enige pap die lekker zacht blijft. Nestlé introduceert 3 nieuwe standaard lepeltjespappen. Uniek aan deze nieuwe pappen van Nestlé is dat ze de enige pappen zijn met de unieke combinatie van BIFIDUS Lactis, immunonutriënten en lichtverteerbare CHE granen.

Lees verder...

Nieuw! NESTLÉ NaturNes.

09/02/2010

Alléén in NESTLÉ NaturNes worden alle ingrediënten, zoals worteltjes, boontjes, vis, vlees en aardappeltjes afzonderlijk gestoomd. Precies zo lang als nodig is. Zo blijven de voedingsstoffen en smaken het beste bewaard. Dat zie je en vooral dat proef je. NESTLÉ NaturNes maaltijden zijn verkrijgbaar voor kinderen van 4, 6, 8 en 12 maanden. Kijk op www.naturnes.com/nl voor meer informatie

Lees verder...

Infatrini

08/12/2009

Infatrini: vanaf voorjaar 2010 ook verkrijgbaar in het handige 200 ml flesje! (naast het vertrouwde 100 ml flesje en het 500 ml Pack) Vanaf het voorjaar 2010 is Infatrini, de fles- en sondevoeding voor jonge kinderen tot 1 jaar met groeiachterstand, ook verkrijgbaar in het handige 200 ml flesje.

Lees verder...