Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Interviews

Interview met Aeltsje Brinksma, Projectleider Stuurgroep Ondervoeding

09/12/2014

Woensdag 10 december is het Dag van de ondervoeding. Nieuwsoverkindervoeding interviewde Aeltsje Brinksma, sinds november projectleider Ondervoeding bij kinderen binnen de Stuurgroep Ondervoeding.

Lees verder...

Interview met Angelika Kindermann, Diagnostisch Centrum Voedingsproblemen

24/11/2014

Nieuwsoverkindervoeding interviewde recent Angelika Kindermann kinder gastro-enteroloog in het AMC/EKZ te Amsterdam . De aanleiding hiervoor is de recente start van het Diagnostisch Centrum voedingsproblemen (DCV).

Lees verder...

Interview met Stefanie Kouwenhoven over de Proteus studie

10/11/2014

Nieuwsoverkindervoeding interviewde Stefanie Kouwenhoven, zij is diëtist en onderzoeker in VU medisch centrum op de afdeling Kindergeneeskunde. Onder leiding van Prof. dr. Hans van Goudoever, Hoofd Kindergeneeskunde VUmc en AMC, is Stefanie  1 oktober jl. haar Proteus onderzoek naar zuigelingenvoeding van start gegaan.

Lees verder...

Interview met Nina bedenker van Nice op een stokje

08/07/2014

Nieuwsoverkindervoeding.nl interviewde Nina Weerman oprichtster van het bedrijf Nice op een stokje. Nice op een stokje ontwikkelt 100% biologische fruitijsjes.

Lees verder...

Ana Santiago van Coolbear

11/03/2014

Nieuwsoverkindervoeding interviewde Ana Santiago. Ana heeft recent twee Cool Bear® producten op de markt gebracht. Vol passie vertelt Ana over Cool Bear®. “Dit is de realisatie van mijn droom:  het runnen van een bedrijf dat zich enkel en alleen bezig houdt met het inspireren en helpen van kinderen om gezonder en gelukkiger te leven”.

Lees verder...

Interview met Kirsten Toeset eigenaar/oprichtster van de Kleine Keuken

13/01/2014

Nieuwsoverkindervoeding interviewde Kirsten Toeset, zij ontwikkelt onder de naam de Kleine Keuken, gezonde, lekkere en biologische baby- en kindermaaltijden voor kinderen vanaf 4 maanden tot 2 jaar.

Lees verder...

Interview met oprichters Kleine Kanjers

11/11/2013

Janneke Nonnenkes  en Hanneke de Wit kregen beide prematuur geboren kindjes. Toen zij elkaar via internet leerden kennen en tot de conclusie kwamen dat er over dit onderwerp weinig informatie te vinden was, begonnen zij in 2010 met Kleine Kanjers. Nieuwsoverkindervoeding intervieuwde de ambitieuze oprichters.

Lees verder...

Interview met Annemiek Vogel van Yuno

10/06/2013

Annemiek Vogel ontwikkelt samen met haar broer Tom onder de naam Yuno lekkere en verantwoorde snacks van fruit en groenten, voor kinderen. Nieuwsoverkindervoeding interviewde Annemiek.

Lees verder...